Zoeken

2024 Grand Prix van Kazachstan nog steeds onzeker

Al jaren probeert Dorna de MotoGP wedstrijdkalender flink uit te breiden, maar dat lijkt ook dit jaar weer niet te lukken. Nadat begin dit jaar de ronde in Argentinië werd geschrapt ligt nu ook de ronde in Kazachtstan onder vuur. Het circuit is weliswaar klaar, maar er missen nog faciliteiten en gekwalificeerd personeel.

Bagnaia sluit MotoGP test Qatar af met verpletterend ronderecord

Met een verplettering van het absolute ronderecord met 8 tiende seconde heeft Pecco Bagnaia de allerlaatste MotoGP testdag in Qatar voor aanvang van het seizoen als snelste afgerond. De 2-voudig wereldkampioen reed een 1'50.952 en was daarmee eentiende seconde sneller dan teamgenoot Enea Bastianini. Aleix Espargaro zette op 2 tiende seconde de derde tijd

Bagnaia topt dag 1 MotoGP Qatar test

Pecco Bagnaia heeft de eerste dag van de MotoGP Qatar test de snelste tijd gerealiseerd. De 2-voudig wereldkampioen reed met zijn GP24 een 1'52.040 en was daarmee 2 tiende seconde sneller dan Jorge Martin.

Ducati dominant dag 3 Sepang test, Bagnaia verplettert ronderecord

Ducati heeft in de Sepang Test een behoorlijke tik uitgedeeld. Het Italiaanse merk uit Borgo Panigale eindigde de 3-daagse test met alledrie de GP24 machines in de top 3, met een verpletterend snelste tijd van 1'56.682 voor Pecco Bagnaia, bijna een halve seconde sneller dan de snelste tijd die teamgenoot Bastianini gisteren had gezet.

Bastianini verplettert ronderecord dag 2 Sepang Test MotoGP

Met een verbetering van het absolute ronderecond van zijn teamgenoot in Q2 vorig jaar heeft Enea Bastianini de tweede dag van de MotoGP Sepang test de snelste tijd gerealiseerd. De Ducati fabriekscoureur reed in zijn laatste run een 1'57.134 en ging daarmee 14 honderdste seconde onder de tijd die Jorge Martin in de ochtend had gezet.