Zoeken

Nathan Watson wint 2018 Red Bull Knock Out

Niet Glenn Coldenhoff, maar Nathan Watson heeft de 2018 editie van de Red Bull Knock Out strandrace, waar slechts 427 rijders de finish haalden, op naam geschreven. Watson pakte in de laatste fase de leiding van Coldenhoff, die voor het tweede jaar op rij als tweede werd afgevlagd.

Dakar 2019 alleen in Peru

Voor het eerst in de 41-jarige geschiedenis van de Dakar Rally wordt er komend jaar maar één land aangedaan: Peru. Dat is zeker geen nadeel, stelde Xavier Gavory (directeur deelnemersrelaties van organisator ASO) bij de Nederlandse Dakar-presentatie in Loon op Zand.

Matthias Walkner wint 2018 Dakar

Voor Matthias Walkner is een droom in vervulling gegaan. De 31-jarige Oostenrijker nam de laatste etappe geen enkel risico, finishte vijfenhalve minuut achter dagwinnaar Kevin Benavides, maar schreef daarmee wel zijn allereerste Dakar overwinning op naam. Weer is het Honda en Yamaha niet gelukt om KTM van de troon te stoten.

Dakar 2018 - etappe 13: winst Price, Walkner houdt leiding algemeen klassement

Toby Price heeft de voorlaatste Dakar etappe op naam geschreven - zijn tweede dagoverwinning deze Dakar. De Red Bull KTM fabrieksrijder finishte de 424 kilometer special, die voor een deel was geneutraliseerd, twee minuten voor Kevin Benavides. Matthias Walkner gaf ruim elf minuten op Price toe, maar heeft nog steeds een veilige voorsprong in het algemeen klassement.

Dakar 2018 - etappe 12 voor motoren en quads geannuleerd

Als gevolg van de slechte condities heeft de organisatie van de 2018 Dakar rally de twaalfde etappe van Chilecito naar San Juan voor motoren en quads geannuleerd.