Zoeken

Suzuki trekt stekker uit racing website

Wie nog twijfelt of de terugtrekking uit de motorsport van Suzuki definitief is: de Japanners uit Hamamatsu hebben aangekondigd aan het eind van de maand de stekker te trekken uit de racing website, inclusief alle subdomeinen en social media pagina's.

Route 2023 Dakar aangekondigd

Tijdens een presentatie in Parijs heeft de A.S.O, de organisatie van de roemruchte Dakar rally, de route van de 45e editie bekend gemaakt, die voor de vierde keer in Saudie Arabië plaatsvindt. Bij de motorfietsen staan 125 rijders aan de start.

BSB kampioen Bradley Ray met Yamaha naar WorldSBK

Brits Superbike kampioen Bradley Ray maakt het volgend seizoen de overstap naar het WorldSBK. De 25-jarige coureur uit Kent zal de Europese wedstrijden uitkomen voor het Yamaha Motoxracing WorldSBK Team.

Nieuwe datum 2023 8 uren van Suzuka

Nadat Dorna Sports de 2023 kalender van het WorldSBK bekend had gemaakt bleek er voor het eerst in de geschiedenis een overlap te zijn met de 8 uren van Suzuka. EWC promotor Discovery Sports Events heeft nu in samenspraak met de FIM en de Japanse event promotor Mobilityland een nieuwe datum voor de roemruchte race geprikt.

Danilo Petrucci naar WorldSBK met Barni Ducati

Het liefst had Ducati gezien dat hij in de Verenigde Staten in het MotoAmerica kampioenschap was gebleven, maar de keuze was geheel aan Danilo Petrucci. De 32-jarige Italiaan heeft echter anders gekozen en zal het komende jaar zijn debuut gaan maken in het WK Superbike in het Team Barni Racing.