Zoeken

Interview Ruggeromassimo Jannuzzelli

Met dank aan de Chinese overheid die alles financiert zijn Chinese bedrijven op overnamepad in Europa. Meest recent is Moto Morini, dat door het Chinese ZhongNeng is overgenomen. Alan Cathcart vroeg oud-Morini eigenaar Ruggeromassimo Jannuzzelli het hemd van het lijf over deze recente deal.

Interview: Jonathan Rea

Kawasaki had dit jaar de zevende ronde van het All Japan Superbike kampioenschap op het eigen testcircuit Autopolis gekozen als onthulling van de voor 2019 vernieuwde ZX-10RR door niemand minder dan KRT rijder Jonathan Rea. Tijd om met de drievoudig wereldkampioen in gesprek te gaan.

Interview grondleggers WK Superbike - deel 3: Paolo Flammini

Het WK Superbike bestaat inmiddels dertig jaar en dat was voor Motorfreaks een reden om de grondleggers van deze raceseries op te zoeken. In dit derde en laatste deel spreken we met Paolo Flammini, die als derde en laatste betrokken raakte bij het WK Superbike.

Interview grondleggers WK Superbike - deel 2: Maurizio Flammini

Sinds de overname van Infront door Bridgepoint, het moederbedrijf van Dorna, zijn er veel veranderingen doorgevoerd aan het WK Superbike. Motorfreaks zocht de initiatiefnemers op van het prestigieuze kampioenschap, dat begin deze eeuw wat populariteit betreft de 500cc Grand Prix leek te overstemmen. In deel 2 het gesprek met Maurizio Flammini, de man achter de marketing en sponsoring.

Exclusief: interview Timur Sardarov - Russisch redder MV

De 35-jarige Timur Sardarov is de Russische investeerder wiens Black Ocean beleggingsmaatschappij met vestigingen in Londen en New York de reorganisatie van MV Agusta heeft gefinancierd, nadat het in Varese gevestigde roemruchte Italiaanse merk van Giovanni Castiglioni in financiële problemen was geraakt. In een exclusief interview legt de Rus voor het eerst uit waarom hij dat heeft gedaan en wat zijn plannen voor MV voor de toekomst zijn.