Zoeken

Uit de praktijk: Draggin Drayko Drift

Een spijkerbroek is bij de meeste hard-core motorrijders not-done, maar we kennen allemaal wel van die momenten dat een lederen of textiele motorpak niet uitkomt. Draggin' biedt uitkomst met een uitgebreid gamma aan versterkte jeans die stijlvol én veilig is, zoals de Drayko Drift die nu bijna een jaar bij ons op de redactie is.

Uit de praktijk: Alpinestars Sektor

Ongeacht hoe groot je kledingcollectie is, er is altijd wel een favoriet waar je standaard als eerste naar grijpt. De Alpinestars Sektor is zo’n jack, om meerdere redenen.

Uit de praktijk: Rukka Thund-R en R-Star

Extreme tochten vragen om extreem materiaal. Dus als je van plan bent om dwars door winters europa te rijden, wil je graag goed spul. En wil je goed spul, dan kom je al snel uit bij Rukka. High end spul met een high end prijs, maar wil je zéker weten dat het goed is, dan zit je hiermee sowieso geramd.

Uit de praktijk: Vanucci HiRider III allweather outfit

Nu de schaatsen weer uit het vet kunnen worden gehaald is goede motorkleding essentieel voor wie nog met de motor op pad wil gaan. Bij hagel, wind en temperaturen van rond het vriespunt knalden wij in een ruk van Hamburg naar huis en raakten sterk onder de indruk van de winterse kwaliteiten Vanucci HiRider III 4-seizoenen outfit.

Uit de praktijk: crashtest Furygan Jean D30 Grey

Alles leuk en aardig, maar hoe zit ’t nou echt met de veiligheid. Het is de vraag die menig motorrijder zich heeft gesteld over een motorjeans. De chef bood zich vrijwillig aan om de Furygan Jean D30 Grey aan een crashtest te onderwerpen, om antwoord te krijgen op die vraag.