Zoeken

Nieuwe kleur voor 2023 CRF300L

Echt wereldschokkend is het niet, maar mocht je in de markt zijn voor een CRF300L en graag iets anders willen dan de standaard tricolore racekleuren van HRC, dan hebben we goed nieuws voor je. De CRF300L is voor 2023 namelijk ook in een nieuwe kleur leverbaar, Swift Gray.

MITT Motorcycles 530TT: Spaanse middenklasse allroad

De afgelopen EICMA In Milaan waren voor het eerst veel kleine nieuwe merken te ontdekken. Merken als het Spaanse MITT, dat op de Milanese motorbeurs de nieuwe 530TT presenteerde, een kekke allroad op basis van de Honda 500-twin.

Royal Enfield Electrik01: eerste elektrische Enfield krijgt vorm

Dat ook bij Royal Enfield aan een elektrische motor wordt gewerkt is een publiek geheim, maar dankzij onze Indiase collega's van Autocar Professional hebben we nu een klein beeld van hoe de Electrik01 er zal komen uit te zien.

John McGuinness 100th TT Start Replica van Fireblade in de UK

Fans van de CBR1000RR-R Fireblade hebben mooi mazzel in het Verenigd Koninkrijk. Honda UK heeft namelijk een zeer bijzondere, maar ook zeer gelimiteerde editie van de Fireblade op de markt gezet, ter ere van de 100e TT van John McPils eerder dit jaar.

Indian lanceert Challenger Elite

Voor rijders die op zoek zijn naar een nog exclusievere rit biedt Indian Motorcycle de 2023 Indian Challenger Elite, die in een beperkte oplage op de markt wordt gezet.