Zoeken

Ducati onthult gelimiteerde Diavel for Bentley

Ducati heeft weer een gelimiteerde versie van de Diavel op de markt gezet. Was de vorige het resultaat van een samenwerking met Lamborghini, ditmaal zijn de Italianen met Bentley in zee gegaan. De Ducati Diavel for Bentley wordt in een serie van 500+50 stuks geproduceerd, waarbij de laatste gereserveerd is voor Bentley-klanten.

KTM onthult 1390 Super Duke R EVO: 190 pk beest

Tien jaar na z'n introductie zegt KTM het Beest in de SuperDuke weer los te hebben gemaakt, met de lancering van de 1390 Super Duke R en 1390 Super Duke R EVO. In een notendop: 190 pk vermogen en 145 Nm koppel bij 212 kilo rijklaar, geüpdatet design, elektronica én een MotoGP-geïnspireerde "Factory Start" functie, dat de Ride Height Device van MotoGP machines nabootst.

nieuwe kleuren voor 2024 Ninja H2 SX

Sinds we d'r vanuit Estoril hartje winter mee naar huis zijn gereden zijn wij wel overtuigd dat de Ninja H2 SX een geweldige fiets is voor rijders die op zoek zijn naar ultieme prestaties, comfort op lange afstanden én unieke techniek in vorm van de supercharger. Voor 2024 heeft Team Green nieuwe kleuren voor de H2 SX en H2 SX SE bedacht.

BMW geeft details vrij van R 12 nineT en R 12

Na de modellen al dit voorjaar te hebben aangekondigd heeft BMW Motorrad nu meer informatie vrijgegeven van de twee nieuwe fietsen die de R nineT vervangen: de R 12 nineT en cruiser-gestylde R 12. Beide modellen zijn met dezelfde 1.170 cc boxertwin als voorheen uitgerust, maar dan met een nieuw frame, nieuwe technologie en andere updates.

Langen LightSpeed: 185 pk, 185 kilo streetfighter

Na twee jaar geleden met de Two Stroke naam en faam te hebben gemaakt heeft het in Lancashire gevestigde Langen Motorcycles op de Britse motorshow Motorcycle Live in Birmingham het doek gelicht van de LightSpeed 1200 (LS-12), een vertakt versie van de Two Stroke die is ontwikkeld rond de Buell 1.190cc V-twin, goed voor een topvermogen van 185 pk bij een gewicht van slechts 185 kilo.