Zoeken

Rijverbod in de toekomst geldig binnen gehele EU

Het zal nog een tijdje duren voordat het in werking treedt, maar het Europees Parlement heeft besloten dat in de toekomst een rijontzegging binnen alle EU-landen gaat gelden. Momenteel geldt een ontzegging van de rijbevoegdheid alleen in het land waar de overtreding is begaan.

9 augustus CRT classic circuitdag TT-circuit

Goed nieuws voor de liefhebbers van Supersport motoren van de vorige eeuw, klassiekers en youngtimers. Op 9 augustus organiseert CRT Holland een circuitdag op het TT-circuit speciaal voor classic motoren tot bouwjaar 1999.

Indian lanceert Indian Motorcycle Insurance

Goed voorbeeld doet volgen. Nadat het in meerdere landen al is gelanceerd heeft de Indian liefhebber nu ook in Nederland en Belgie de mogelijkheid z'n Indian motorfiets te verzekeren via een Indian Motorcycle Insurance.

KTM, Husqvarna en MV Agusta op stand Arie Molenaar MBU

KTM mag zich op de valreep hebben teruggetrokken voor MOTORbeurs Utrecht, maar daarmee is niet gezegd dat in de Jaarbeurshallen deze week de nieuwste Papaya modellen niet te zien zullen zijn. Arie Molenaar Motors presenteert namelijk de nieuwste modellen van KTM, Husqvarna en MV Agusta, en zegt daarnaast exclusieve aanbiedingen van KTM te hebben.

10-11 augustus: 2e editie Bikers' Festival

Na een geslaagde eerste editie zijn het weekend van zaterdag 10 en zondag 11 augustus zjn motorfietsen opnieuw de koning tijdens het Bikers’ Festival! Hoogtepunten van het weekend zijn de Moto Trail Ardenne en de 1000 Bochten route.