Zoeken

Yamaha Racing Heritage Club viert Britse geschiedenis op Donington Park

Een met sterren bezaaide line-up van legendarische Britse racers, waaronder zevenvoudig Grand Prix wereldkampioen Phil Read, Chas Mortimer, Alan Carter, Niall en Tarran Mackenzie, namen anderhalve week geleden deel aan de Yamaha Racing Heritage Club festiviteiten op het CRMC Classic Motorcycle Festival op het circuit van Donington Park.

Honda legt productie en verkoop aantal modellen tijdelijk stil

Honda heeft in Japan de productie en verkoop van een aantal modellen tijdelijk stilgelegd, zo heeft Big Red op haar Japanse website aangekondigd. Er zijn behoorlijk wat redenen die tot het stilleggen van de productie hebben geleid, waaronder COVID-19 en grondstoftekorten.

Rechter verbiedt afsluiting wegen gemeente Vaals

De gemeente Vaals mag geen wegen afsluiten voor motoren. Dat heeft de rechtbank donderdag besloten. De gemeente wilde onder andere de Epenerbaan, die deel uitmaakt van de Mergellandroute, in het weekend afsluiten voor motoren.

Ivan Cervantes wint Trail categorie Baja van Aragon met Triumph Tiger 900

Het plan van Triumph voet aan de grond te krijgen in de offroad scene begint steeds serieuzere vormen te krijgen. Zo heeft vijfvoudig wereldkampioen Enduro Iván Cervantes de Trail categorie in de Baja España Aragón gewonnen op zijn Tiger 900 Rally Pro.

Race of Champions Panigale V4 binnen no-time verkocht

De Panigale V4 S motoren van de Race of Champions van het 2022 World Ducati Weekend, gewonnen door Pecco Bagnaia, waren allen in tijdsbestek van enkele uren verkocht nadat ze afgelopen maandag door Ducati online te koop waren gezet.