Zoeken

Ducati viert 30e verjaardag 916 tijdens WDW 2024

Ducati is klaar om de dertigste verjaardag van de legendarische 916 familie te vieren tijdens de World Ducati Week 2024 door middel van een reeks speciale activiteiten, waaronder de lancering van de eerste officiële tellingen van de 916, 996 en 998 modellen.

Verkoop eerste halfjaar dik in de plus, Kawasaki marktleider

De afgelopen maand mag de enorme groei van begin dit jaar ietwat hebben getemperd, maar de verkoop van nieuwe motoren zit nog steeds flink in de lift. De eerste zes maanden zijn er bijna twaalfenhalfduizend motoren over de toonbank gegaan, met Kawasaki als nieuwe onbetwiste marktleider.

Harley-Davidson vormt team met MotoGP

Bij de MotoGP is Harley-Davidson niet bepaald het eerste merk dat je daarmee in verband zou brengen, maar dat gaat veranderen. De fabrikant uit Milwaukee heeft namelijk een deal gesloten met MotoGP, om de Harley-ervaring naar racefans in heel Europa te brengen.

Raad van Stata schrapt weekendverbod motoren Zuiderdijk

De Raad van State heeft gehakt gemaakt van de in mei 2021 ingevoerde wegafsluiting van de Zuiderdijk voor motoren tussen Hoorn en Enkhuizen. Het verkeersbesluit was volgens de Raad van State slecht onderbouwd.

MOTUL pakt uit tijdens 93e TT Assen

Smeermiddelengigant MOTULis dit jaar voor de achtste keer hoofdsponsor van de MOTUL TT Assen, die volgend weekend plaatsvindt. Reden voor de Fransen om 't dit jaar 'grootser en meeslepender aan dan ooit' aan te pakken. Met een hele serie events en activaties, zowel tijdens het TT Festival in de stad Assen als op het TT Circuit zelf, brengt het merk racefans opwinding, beleving en unieke ervaringen.