Zoeken

Benelli brengt drie nieuwe modellen in 2019

Enkele jaren geleden zagen we de toekomst nog somber in, maar onder leiding van het Chinese QJ is er bij Benelli weer volop leven in de brouwerij. In korte tijd is een compleet nieuwe lijn aan lichte motorfietsen op de markt gezet, die op de EICMA in Milaan met nog eens drie modellen werd uitgebreid: de 752S, 502C en Imperiale 400.

ART gekleurde tandwielen: crossen in stijl

ART, de accessoire producent die zich met name op offroad heeft gericht, heeft een vijftal zelfreinigende tandwielen in kleur uitgebracht. Zodat je in stijl de crossbaan op kunt gaan.

Moto Mondo haalt Hyosung terug naar Benelux

Moto Mondo, de Nederlandse importeur van MV Agusta, Mash en SWM heeft Hyosung aan z'n gamma toegevoegd. Het in 1978 opgerichte Zuid-Koreaanse motormerk keert daarmee terug naar de Benelux en introduceert om mee te beginnen één model, de Aquila GV125 S Bobber.

Husqvarna onthult drie modellen op EICMA

De afgelopen week werd door Husqvarna de reeds aangekondigde SVARTPILEN 701 onthuld, maar dat was niet het enige nieuws dat het van oorsprong Zweedse merk te melden had. Gepresenteerd werd tevens het conceptmodel VITPILEN 701 AERO, plus de elektrische minimotor EE 5.

Michelin Anakee Adventure: intermediate allroad band

Michelin heeft z'n gamma voor de avontuurlijke motorrijder uitgebreid met de Anakee Adventure. De Michelin Anakee Adventure is tussen de reeds bestaande Road 5 Trail en Anakee Wild gepositioneerd.