Zoeken

BMW Motorrad legt verkoop alle motoren stil in VS, uitgezonderd de CE-04

BMW Motorrad heeft in de Verenigde Staten de verkoop van alle nieuwe motorfietsen met een verbrandingsmotor stilgelegd. Blijkbaar heeft het probleem betrekking op het verdampingssysteem in alle nieuwe verbrandingsmachines en op gebruikte fietsen in de inventaris van dealers.

Kawasaki geeft eerste details Eliminator 500

Na in het voorjaar de Eliminator 400 in Japan te hebben gelanceerd kondigde Kawasaki begin juni de comeback van de Eliminator voor de rest van de wereld aan. Nu geeft Kawasaki meer details vrij over deze motor, die de naam “Eliminator 500” meekrijgt en in twee uitvoeringen leverbaar wordt: als Eliminator 500 en Eliminator 500 SE.

2023 Royal Enfield One Ride groot succes

Het afgelopen weekend "weergalmde" op 17 september in steden over de hele wereld het geluid van Royal Enfield motoren, toen 28.000 eigenaren de weg op gingen om de 12e editie van Enfield's One Ride te rijden.

Seizoensgebonden motoraccessoires: goed voorbereid op elk weertype

Ah, Nederland! Waar je vier seizoenen in één dag kunt ervaren. Als fervent wandelaar of fietser weet je hoe belangrijk het is om voorbereid te zijn op elk weertype. Maar wat als je op een motor zit? Van zinderende zomers tot gure winters, je motoruitrusting moet net zo flexibel zijn als het Nederlandse weer. Laten we duiken in de wereld van seizoensgebonden motoraccessoires!

Suzuki maakt prijs Hayabusa 25th Anniversary bekend

Suzuki heeft de prijs van de Hayabusa 25th Anniversary bekend gemaakt. Het exclusieve jubileummodel, vijfentwintig jaar na de introductie van de inmiddels wel legendarische GSX-R1300, komt in een beperkte oplage naar Nederland en is per direct leverbaar.