Zoeken

Triumph lanceert Street Triple 765 R A2

Triumph heeft een A2-variant van de Street Triple 765 R gelanceerd. De Street Triple 765 R A2 wordt aangedreven door een herziene driecilinder met een topvermogen van 70 kW, dat via een optionele A2-kit tot 35 kW kan worden teruggezet, waardoor hij ook te rijden is door de nieuwe generatie motorrijders met een A2-rijbewijs.

Ducati viert 30e verjaardag 916 tijdens WDW 2024

Ducati is klaar om de dertigste verjaardag van de legendarische 916 familie te vieren tijdens de World Ducati Week 2024 door middel van een reeks speciale activiteiten, waaronder de lancering van de eerste officiële tellingen van de 916, 996 en 998 modellen.

Bajaj lanceert Freedom 125: 's werelds eerste CNG motorfiets

Bajaj heeft in India 's werelds allereerste productie motorfiets die door Compressed Natural Gas (CNG) wordt gevoed op de markt gezet: de Bajaj Freedom 125. De Indiase motorgigant belooft een aanzienlijke reductie in gebruikskosten en emissies ten opzichte van benzine-gevoede motoren met gelijke cilinderinhoud.

Arrow Sport voor Kawasaki Eliminator 500

Kawasaki's Vulcan S is al vanaf het begin de best verkochte Cruiser in Nederland, met als enige concurrent de Honda Rebel, maar heeft sinds dit jaar een serieuze concurrent uit eigen huis: de Eliminator 500. Voor Kawa's nieuwe instapcruiser is nu een Arrow einddemper beschikbaar.

Flying Flea: de eerste elektrische Royal Enfield?

Het is een publiek geheim dat bij Royal Enfield hard aan een nieuwe elektrische motorfiets wordt gewerkt. Volgens de laatste geruchten zou die eerste EV wel eens onder de naam Flying Flea op de markt kunnen worden gezet, als eerbetoon aan de gelijknamige motorfiets uit de tweede wereldoorlog.