Zoeken

Aprilia lanceert RSV4 Factory en Tuono V4 Factory SE-09 SBK

Het afgelopen weekend was het Circuit of the Americas in Austin toneel voor de derde ronde van de MotoGP. Reden voor Aprilia om daar twee unieke modellen te presenteren: de RSV4 Factory en Tuono V4 Factory SE-09 SBK, ter viering van de allereerste overwinning in het WorldSBK in 2009.

Kleine update voor 2024 CFMOTO 450SR

Tijdens de presentatie van de 2024 modellen ging de aandacht vooral uit naar het nieuwe sportievere broertje, de 450SR S, maar CFMOTO heeft voor 2024 ook de standaard 450SR een eerste update gegeven. Zonder dat dit trouwens invloed heeft gehad op de prijs.

Moto Morini X-Cape 650 nu ook in het zwart

Met de lancering van de X-Cape 650 heeft Moto Morini zich twee jaar geleden weer terug op de motorkaart gezet. Voor 2024 hebben de Italianen het kleurenpallet van de populaire midsize Allroad uitgebreid met Black Ebony.

Aprilia en Moto Guzzi Days van start

Tien jaar geleden werd het nog maar door een enkele importeur gedaan, maar tegenwoordig heeft zo'n beetje elke importeur wel z'n eigen roadshow. Zo ook bij Piaggio, dat het motorseizoen aftrapt met de Aprilia Days en Moto Guzzi Days, om liefhebbers de kans te geven een proefrit te maken.

Indian kondigt compleet nieuwe 2025 Scout familie aan

Indian Motorcycle heeft z'n allerbelangrijkste model, de Scout, voor modeljaar 2025 flink vernieuwd en het platform tot maar liefst 5! verschillende modellen uitgebreid: de Scout Bobber, Sport Scout, Scout Classic, Super Scout en 101 Scout. De 2025 Scout line-up levert volgens de Amerikanen een unieke combinatie van Iconisch Amerikaans ontwerp, legendarische balans tussen vermogen en controle, en nieuwe rijder-georiënteerde techniek.