Zoeken

Yamaha Racing Heritage Club viert Britse geschiedenis op Donington Park

Een met sterren bezaaide line-up van legendarische Britse racers, waaronder zevenvoudig Grand Prix wereldkampioen Phil Read, Chas Mortimer, Alan Carter, Niall en Tarran Mackenzie, namen anderhalve week geleden deel aan de Yamaha Racing Heritage Club festiviteiten op het CRMC Classic Motorcycle Festival op het circuit van Donington Park.

Nieuwe kleuren voor 2023 Z900

De eerste helft van het jaar zit er al weer ruim een maandje op en dus begint beetje bij beetje het nieuws voor 2023 binnen te sijpelen. Zo heeft Kawasaki de 2023 kleuren van de Z900 aangekondigd, welke binnenkort beschikbaar zullen zijn.

Honda legt productie en verkoop aantal modellen tijdelijk stil

Honda heeft in Japan de productie en verkoop van een aantal modellen tijdelijk stilgelegd, zo heeft Big Red op haar Japanse website aangekondigd. Er zijn behoorlijk wat redenen die tot het stilleggen van de productie hebben geleid, waaronder COVID-19 en grondstoftekorten.

Harley presenteert nieuwe Apex Factory Custom Paint

Voor wie op zoek is naar een Harley die net effe een tikkie bijzonder is hebben de Amerikanen iets bijzonders bedacht: Apex Factory Custom Paint - een bijzondere kleurstelling die is geïnspireerd door Harley's racehistorie. De dynamische nieuwe kleurstelling maakte zijn debuut vandaag op de jaarlijkse Sturgis Motorcycle Rally.

Rechter verbiedt afsluiting wegen gemeente Vaals

De gemeente Vaals mag geen wegen afsluiten voor motoren. Dat heeft de rechtbank donderdag besloten. De gemeente wilde onder andere de Epenerbaan, die deel uitmaakt van de Mergellandroute, in het weekend afsluiten voor motoren.